Gata de luptă

 

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal, deputatul Raluca Turcan, s-a declarat încrezătoare în şansele ei de a fi realeasă de către sibieni.

 

Candidată pentru al treilea mandat în Colegiul 2 din municipiul Sibiu, Turcan a apreciat ieri, în timpul unei conferinţe de presă, că ar putea fi realeasă datorită proiectelor sale de creştere a nivelului de trai , însă a mărturisit că, în present, este greu pentru orice politician din România să obţină un scor de peste 50 de procente la alegerile parlamentare. „Pentru orice om politic din România este greu să obţină peste 50 la sută. Uniunea Social Liberală, din cauza unor promisiuni care se vor dovedi în timp că nu pot fi onorate, a reuşit să păcălească foarte mulţi români. În acelaşi timp, Sibiul are şi specificul local şi, ca să fiu foarte corectă, este greu să obţii peste 50 la sută”, a comentat Raluca Turcan, citată de Agerpres.


 

 

„O mare provocare”

 

Aceasta îl va avea drept contracandidat pe fostul subprefect social-democrat Florin Orlăţan. De altfel, acesta a mai candidat şi în urmă cu patru ani pentru un mandat de deputat, însă fără succes. „Nu îl cunosc personal. Eu am învăţat să îmi respect toţi adversarii politici şi îmi doresc ca această campanie să fie o campanie axată pe proiecte pentru Sibiu. Candidez pentru al treilea mandat, am în continuare multe proiecte de făcut. Este o mare provocare. Nivelul de trai al sibienilor a scăzut. Vreau să contribui la creşterea nivelului de trai al sibienilor şi al românilor”, a conchis ea. Vicepreşedintele PDL susţine că Alianţa România Dreaptă poate să împiedice USL să acceadă la guvernare, în urma alegerilor parlamentare.

 

Cindrea, „super-optimist”

 

Copreşedintele USL Sibiu, Ioan Cindrea, susţine că USL poate câştiga într-o variantă „super-optimistă” şase mandate de parlamentar din nouă. Cei nouă candidaţi ai USL Sibiu vor fi lansaţi pe 9 noiembrie, la un eveniment unde va participa şi premierul Victor Ponta.

 

Raluca TURCAN | deputat PDL Sibiu

 

„Trebuie să fim realişti, bătălia politică se dă pentru participarea la guvernare. ARD merită să guverneze pentru români, pentru că în momentul acesta are soluţii corecte.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*