Guvernul Ponta, „OK”

 

 

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că lista membrilor propuşi în Guvernul Ponta este „OK” şi cu siguranţă Executivul „va fi unul considerabil mai bun decât ultimele guverne”, adăugând că nu a fost surprins de nici o nominalizare. „Sunt persoane şi personalităţi cunoscute. Mulţi dintre ei au mai fost miniştri şi se pare că lucrurile se pot duce spre o zonă bună”


, a afirmat Iohannis, citat de Mediafax. Acesta a adăugat că nu a fost surprins de niciuna din nominalizările făcute de Victor Ponta, nici de cea a lui Andrei Marga pentru ministerul Afacerilor Externe. „Nu mi se pare nicio problemă, bănuiesc că aceste nominalizări sunt rezultatul unor negocieri destul de complicate în USL, dar sunt convins că domnul Marga va face faţă la Externe probabil la fel de bine ca la Educaţie”, a spus primarul Sibiului.

 

Iohannis a anunțat că îi va contacta pe membrii viitorului Guvern pentru discuţii legate de administraţie publică locală şi de minorităţi. „Cu siguranţă vom avea astfel de întâlniri, dar nu acum, chiar în primele două săptămâni. Nici nu am făcut demersuri, lumea are suficientă treabă cu instalarea Guvernului acum, după aceea putem să vorbim”, a spus Klaus Iohannis. Acesta a adăugat că, deşi rămâne un susţinător al alegerilor anticipate, acestea nu mai sunt un subiect de actualitate. (D. M.)

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat