Handmade, ateliere de creație și voie bună la festivalul Creative Buzz – ediția de Crăciun

Cea de-a 15-a ediție a festivalului handmade Creative Buzz va avea loc în perioada 15-17 decembrie, la Forumul German, între orele 10.00 și 20.00.

Vizitatorii vor găsi cadouri lucrate cu dăruire, patiserie de casă, activități recreative și distractive pentru pitici.

„Asociația de Poveste, cauza socială pe care o susținem la această ediție, a apărut din dorința de a aduce zâmbete pe fețele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai bună și un viitor strălucit pentru ei. Vino devreme, să ai timp de vorbă, o plăcintă de casă și un ceai aromat. Dacă nu ai mai ajuns până acum la noi, este musai să o faci acum, te vom impresiona prin tot ce oferă și înseamnă Creative Buzz. Atmosfera este de poveste, locația uimitoare, iar noi suntem bucuroși să susținem antreprenoriatul creativ din 2014”, transmit organizatorii.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii și pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Creative Buzz este un eveniment dedicat întregii familii, indiferent de vârstă. Accesul la eveniment este gratuit.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat