Hoți de mici. Doi puști au furat unelte, telefoane, laptopuri, documente și bani din cinci autoturisme

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut ieri doi puști de 15 ani, cercetați penal pentru furt calificat.

Cei doi copii sunt bănuiți că, în decembrie anul trecut, ar fi sustras unelte, telefoane, laptopuri, documente și bani din 5 autoturisme parcate pe diferite străzi din municipiul Sibiu, creând un prejudiciu de 30.500 de lei.

De menționat este faptul că 4 dintre mașinile în cauză au fost lăsate descuiate de către șoferi. Numitorul comun în cazul tuturor celor 5 fapte este acela că șoferii au lăsat la vedere bunurile sustrase ulterior, iar faptele au fost săvârșite în timpul zilei.

Față de persoanele în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, iar instanța a dispus aplicarea măsurii arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a celor doi minori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*