IMM ReStart ajunge la Sibiu

CONFERINTA IMMAntreprenorii și managerii din Sibiu și județele învecinate sunt invitați pe 21 octombrie 2014 să participe la ediția locală a conferințelor IMM ReStart, organizate de doingbusiness.ro.

În cadrul evenimentului, care se desfășoară la Hotel Ramada Sibiu, experți și reprezentanți din top managementul unora dintre cele mai importante companii din țară aduc în fața auditoriului informații de actualitate din zona fiscală, financiară și legislativă, precum și soluții de afaceri și diminuare a riscurilor. Totodată, IMM ReStart oferă participanților ocazia de a beneficia de consultanță specializată personalizată și gratuită în cadrul sesiunilor de întâlniri private.


Speakeri cu reputație

Astfel, în domeniul consultanței fiscale, financiare și legislative, Gabriel Șincu, Tax Executive Director EY România, oferă participanților la conferință o imagine asupra beneficiilor fiscale pe care le primesc investitorii începând din 2014, în timp ce Ileana Botez, director Comunicare și Marketing Bursa de Valori București, și Roxana Mircea, Managing Partner REI Finance Advisors, abordează tematici privind finanțarea IMM-urilor – prin bursa de valori, respectiv finanțări nerambursabile. Finanțarea afacerii reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale antreprenorilor români, 88% dintre ei apreciind accesul la finanțare ca dificil sau foarte dificil, potrivit cercetării „Barometrul antreprenoriatului românesc 2013”, realizată de EY România. În aceste condiții și în contextul în care creditele bancare sunt încă dificil de accesat, Bursa de Valori sau accesarea fondurilor nerambursabile sunt soluții practice pe care, în cadrul IMM ReStart, antreprenorii sibieni le pot aprofunda.
În cadrul aceleiasi sesiuni, Ovidiu Fărcaș, director Sucursala Sibiu Allianz-Țiriac Asigurări, completează perspectiva prezentând auditoriului soluții practice privind asigurarea afacerii și managementul riscului. Tot în plenul conferinței, modulul privind resursele disponibile antreprenorilor pentru dezvoltarea afacerii include subiecte precum alegerea partenerilor de afaceri potriviți, asigurare și evitarea riscurilor (Eugen Anicescu, Managing Director Coface Romania), analiza avansată a datelor, predicție și suport pentru decizii rapide pentru management (Daniel Pana, Country Leader, SAS Romania), noutăți în tehnologia informației, cloud, software și aplicatii practice de eficientizare a oricărei afaceri (Ovidiu Teodorescu, Director Marketing, Net Brinel – Partener Microsoft România și Romulus Hent, IT Project Manager, Sobis Solutions – Partener Microsoft) sau aspecte legislative privind utilizarea software-ului în companii (Magda Popescu, Outside Counsel, BSA | The Software Alliance). Dumitru Ion, CEO, Kompass Romania, închide plenul conferinței cu o prezentare privind resursele și instrumente suport în mediul online pentru creșterea vânzărilor.

Proiect național

Proiectul este dezvoltat cu suportul Allianz-Țiriac Asigurări, Bursa de Valori București, EY Romania, Microsoft România, REI Finance Advisors, SAS Romania, BSA | The Software Alliance, Coface Romania, Orange, Altex, Kompass Romania, Equatorial – și cu susținerea media oferită de Agerpres, Mesagerul de Sibiu, Transilvania Business, Magazinul Progresiv, Jurnalul de Afaceri, Calendar Evenimente, SpatiulConstruit.ro, Editura Amaltea, Indaco, Monitorul de Mediaș, Sibiu News și furios4you.com. Caravana IMM Restart continuă în Ploiești, pe 27 noiembrie 2014.
Participarea la IMM ReStart este gratuită și se face pe bază de înscriere prealabilă. Pentru mai multe informații despre agendă, vorbitori și înscrieri, accesați: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/28.
Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile oferite de economia românească, precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania, în variante print și online, incluse în portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agenție de evenimente, IBP Events (atât evenimente proprii, cât și pentru clienți), servicii de comunicare și direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață etc).
Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: Economia Azi – Opțiuni și oportunități pentru IMM-uri (2013), Realitatea în Afaceri – Drumul către performanță (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit (2010).
Dumitru ION | General Manager Doingbusiness.ro

„Caravana IMM ReStart ajunge la Sibiu cu același format interactiv, în care pachetul complex de informații oferit de experții invitati la prezidiu e completat prin ateliere practice și sesiuni de întâlniri interactive. Antreprenorii sibieni au, astfel, ocazia de a discuta situațiile concrete cu care se confruntă în propria activitate și de a obține răspunsurile personalizate de care au nevoie din partea consultanților de la Bursa de Valori București, EY Romania, BSA | The Software Alliance și REI Finance Advisors. De la începutul anului și până în prezent, peste 850 de manageri din toată țara au beneficiat de această oportunitate.“

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*