Incep inscrierile pentru Targul de tineri Designeri!

 

In 7 mai se da startul inscrierilor la cea de-a patra editie a Targului de tineri designeri,denumit de data aceasta “Not for ordinary people”. Targul are loc la Sibiu, intre 1 si 2 iunie, in cadrul Festivalului Huet Urban. Tinerii designeri si artisti care vor sa participe ca expozanti pot trimite un e-mail pana in 20 mai, la contact@diana-ribana.ro, in care sa includa si cateva fotografii cu produsele ce doresc sa le comercializeze. Mai multe detalii despre conditiile de participare se gasesc pe site-ul http://aios.ro/designeri/.

 

Numarul de locuri pentru cei care vor expune la Targul de tineri designeri este redus. Doar 15 dintre cei care isi vor trimite CV-urile vor ajunge sa expuna produsele, astfel ca vor fi selectati cei mai buni dintre acestia.

Sunt acceptati tinerii designeri si artistii cu produse din categoriile: piese vestimentare, accesorii, obiecte de arta, obiecte decorative, toate realizate manual”, spune designerul sibian, Diana Ribana.

Designerii si artistii selectati vor fi anuntati dupa data de 21 mai.

Cei care vor sa participe la Targul de tineri designeri de la Sibiu “Not for ordinary people” vor primi din partea organizatorilor standuri pentru expunerea produselor iar cei ce vor comercializa piese de imbracaminte vor dispune de un colt unic unde clientele pot proba hainele in conditii optime.

Targul de tineri designeri aduce in fata oamenilor produse unicat realizate de tineri designeri si artisti, scopul organizatorilor fiind acela de a-i ajuta pe acestia in dezvoltarea creativa pentru a evita plafonarea artei in fata produselor de serie fara gust care pun stapanire pe garderobele noastre. Unicitatea creatiilor si faptul ca de cele mai multe ori ele sunt realizate manual nu le creste pretul de vanzare, ci doar valoarea lor.

Targul de tineri designeri este organizat de Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS) impreuna cu designerul vestimentar Diana- Ribana si va avea loc intre 1 si 2 iunie, in cadrul Festivalului Huet Urban.

Anul acesta, la Targul de designeri vestimentari sunt asteptati aproximativ 5.000 de vizitatori.

Partenerii media ai evenimnetului sunt Breslo si revista Atelierul.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite la adresa http://aios.ro/designeri/.

 

 

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat