Încep lucrări de modernizare pe alte trei străzi

Strada Lamarque De luni, 3 august, vor începe lucrări de modernizare pe străzile Bobâlna, Colinei şi General Jean Maximilien Lamarque.

Pe strada General Jean Maximilien Lamarque se vor executa lucrări de reabilitare în perioada 3 august – 3 octombrie. Strada face parte din pachetul de 12 artere din zona Lupeni – Guşteriţa, licitat pentru reabilitare. Pentru această stradă contractul prevede amenajarea carosabilului şi a trotuarelor, reţelele de utilităţi fiind deja înnoite. Traficul pe această stradă va fi închis în perioada lucrărilor, dar accesul riveranilor va fi totuşi permis cu restricţii.

Şi strada Bobâlna intră în reabilitare din 3 august. Până în data de 3 octombrie va fi modernizată canalizarea menajeră şi pluvială şi vor fi amenajate carosabilul şi trotuarele. Strada Colinei va fi şi aceasta reabilitată în aceeaşi perioadă prin amenajarea unei noi reţele de canalizare, a carosabilului şi trotuarelor. Ambele străzi sunt situate în cartierul Valea Aurie şi se vor închide traficului în perioada lucrărilor.

Modernizarea spaţiului de sub viaductul Gara Mică. Pe această porţiune a străzii Calea Şurii Mari au fost modernizate reţelele de apă şi canalizare prin grija SC Apă Canal SA. Pentru a definitiva amenajarea acestei zone, Primăria a contractat amenajarea carosabilului, a trotuarelor şi crearea unei parcări cu o capacitate de 30 de locuri. Lucrările se vor executa în perioada 3 august – 5 septembrie. PStrazile Bobalna si Colineientru a ocoli zona lucrărilor, şoferii pot utiliza strada Cerbului.

Pe strada Plevnei încep lucrările de modernizare a reţelei de gaz. Comisia de Circulaţie a avizat desfăşurarea acestor lucrări în condiţii de trafic, în perioada 30 iulie – 30 septembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*