Iohannis, întâmpinat cu aplauze la secția de votare! “Am emoții, recunosc. Sper să fie o zi frumoasă pentru noi toţi”

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat astăzi, la ieşirea de la urne, că a votat “pentru România respectului, România prosperităţii, o Românie puternică”. La această oră, el se află în drum spre București, unde va aștepta alături de colegii săi încheierea scrutinului și primele rezultate.

El a mărturisit că are de la acest vot “cele mai mari speranţe”. Întrebat de un jurnalist dacă are emoţii, Iohannis a răspuns: “Da, am şi astăzi emoţii, recunosc. Sper să fie o zi frumoasă pentru noi toţi”.

Iohannis a venit la secţia de votare direct de la biserică

Iohannis a venit la secţia de votare direct de la biserică

Iohannis şi-a exprimat convingerea că astăzi vor vota mai mulţi români faţă de turul întâi. “Astăzi vin mai mulţi la vot. Datele de prezenţă arată o prezenţă mai numeroasă decât duminica trecută. Şi se vede că în diasporă este o prezenţă foarte mare. Am semnale deja că la foarte multe secţii de votare din diaspora e foarte, foarte multă lume care abia aşteaptă să voteze. Sper să nu se repete situaţie din duminica trecută, dar voi monitoriza cu mare atenţie”, a afirmat Klaus Iohannis.

Candidatul ACL a spus că a venit la secţia de votare direct de la biserică, unde a fost cu soţia sa, Carmen. Iohannis a votat la ora 11.15, la secția de votare de la Școala nr. 4, situată pe strada Spartacus.

La sosirea la secție, Klaus Iohannis a fost întâmpinat în faţa secţiei de zeci de sibieni care votaseră deja, dar care au aflat de la jurnalişti că urmează să voteze candidatul ACL. Ei au scandat numele primarului Sibiului, l-au aplaudat şi i-au urat succes. Iohannis a primit încurajări şi în limba germană de la o femeie care l-a aplaudat şi i s-a adresat “domnule preşedinte”, relatează Agerpres.

Pe pagina de Facebook a lui Iohannis au fost postate o mulțime de fotografii cu cozile la secțiile de vot din diaspora, precum și mesajul: ”Români de pretutindeni, sunt alături de voi!”.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat