Jazz de Anul Nou

Paula Seling revine la Sibiu într-o ipostază inedită, în spectacolul „New Year’s Jazz”, evenimentul monden al sfârșitului de an. Evenimentul se va desfăşura în 31 decembrie 2015 şi 1 ianuarie 2016, la Sala Thalia, cu începere de la ora 18.

paula seling

Paula Seling

Formatul incitant al celei de a 7-a ediții a Concertului de Anul Nou evocă atmosfera de glorie a jazz-ului, într-o scenografie excepţională, susţinută de aranjamente muzicale spectaculoase. Îndrăgita artistă Paula Seling va interpreta piese de referință ale genului, împreună cu Mihaela Pâțan, Sibiu Big Band și invitații Romulus Cipariu și Ciprian Dancu. Biletele au fost puse în vânzare în 25 noiembrie în reţeaua Eventim – Librăria Humanitas, magazinele Orange, Vodafone, Germanos – şi pe eventim.ro. „Dacă anii precendenţi au avut în prim plan repertoriul simfonic, concertul de vioară, opereta cu balet clasic, tangoul în coregrafie modernă sau valsul cu o tentă rock, cea de a 7-a ediţie reunește pasiunea sibienilor pentru jazz cu aprecierea de care se bucură aici una dintre cele mai titrate voci ale României, într-un nou format inciant: «New Year’s Jazz», cu Paula Seling și Sibiu Big Band”, au declarat organizatorii.

Tradiţie îndelungată

Concertul de Anul Nou a fost lansat în urmă cu 7 ani, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală. Bucurându-se încă de la început de succes – și probându-și, astfel, necesitatea, evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfășurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă și atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu, cât și din București, Alba Iulia și alte orașe importante.

Invitaţi de marcă

Cadrul elegant al Sălii Thalia, invitaţii-star, respectiv Alexandru Tomescu, Răzvan Mazilu, Judith State, Rodica Vică, Daniela Vlădescu, Zoltan Nagy, Alina Petre și Paolo Campigotto etc., programul rafinat și de fiecare dată altfel, elementele-surpriză ale fiecărei ediţii, fotografiile la panou, cât și cupa de spumant oferită spectatorilor la finalul celor două reprezentaţii au intrat, deja, în tradiţie, iar Concertul de Anul Nou este unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale mondene ale finalului de an.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*