Lansare de Carte: Fiii Cerului de Maria Munteanu

Scriitoarea si scenarista de film, Maria Munteanu, își lansează cea de-a opta carte, FIII CERULUI, roman de factură inițiatică în noua paradigmă info-energetică, la Biblioteca ASTRA din Sibiu, joi, 9 aprilie 2015, la orele 17:00 în Sala de Consiliu (corp B, etaj 1)

FIII CERULUI reprezintă cea de-a opta carte a mea, deschizând un Portal spre alte necunoscute. Ea prezinta ca pe o diagramă a trecutului si a prezentului povestea regăsirii Gemenilor Divini Zamolxis, Artemis şi Apollo, cunoscuţi la noi ca Roşioara şi Albul, realizându-se o complementaritate spirituală absolută între Cei Doi.

afis mariaPersonajul feminin principal este Maria care evoluează pe treptele unei piramide holografice, oferind la fiecare treaptă urcată câte un tribut, în căutarea ardentă a Perechii sale prin reîntoarcerea la origini, provocând amintirile la confesiune.

Profeţia spune că Fiii Cerului se vor întoarce la Ceas sfânt de Sărbătoare, când Iarna va ninge peste pământ sclipiri de Argint. Va fi Sus în Munţii Bucegi, pentru că Aici s-a născut Omul-Zeu, care a spiritualizat Pământul ca apoi să se reîntoarcă în Cer.

A fost prea săracă această Planetă Albastră în lipsa Celor Doi, dar Profeţia nu poate minţi. Timpul revenirii Lor este aproape…

Pentru Maria va suna din nou Sus la Sfinx Clopoţelul de Argint, de unde va porni spre Cruce, înălţând o Rugăciune, ca apoi să-şi reia Drumul spre Muntele Alb… Acolo ea se va reîntâlni cu Apollo, refăcând veritabilul „mărţişor” viu, prins la vedere pe straiul nostru de Nemuritori…”

Autoarea

Vă așteptăm!

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat