Locuitorii din Cisnădie primesc în continuare apă cu cisterna | ACTUALIZARE: Avaria a fost remediată

Avaria de la rețeaua de distribuție a apei de pe strada Cetății din Cisnădie a fost remediată, marți după-amiază. Reprezentanții operatorului au anunțat că se efectuează manevrele de repunere sub presiune, astfel încât până la orele 16,30, furnizarea apei să aibă loc la parametrii normali de debit si presiune. „Intervenția a fost îngreunată de adâncimea mare care se afla conducta, aproximativ 5 metri, de starea proastă a conductei, condițiile meteo nefavorabile cu precipitații și temperaturi între -1 și -4 grade Celsius”, spun cei de la Apă Canal SA.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Operatorul regional de apă și canalizare nu a reușit să reia alimentarea cu apă în orașul Cisnădie. Locuitorii de pe 16 străzi nu au apă la robinete încă de ieri, iar SC Apă Canal SA le-a pus la dispoziție o cisternă cu apă menajeră.

Purtătorul de cuvânt al societății, Thomas Roth, informează că aseară, la orele 22.00, a fost repusă sub presiune conducta de pe strada Cetății din Cisnădie, care, din cauza vechimii, a cedat din nou. Defectul se află la o ramificație ce alimenta un rezervor cu apă potabilă, în prezent dezafectat. „Echipele de intervenție au lucrat până la orele 03,00, însă, din cauza adâncimii mari la care este poziționată conducta, aproximativ 5 metri, s-a decis oprirea lucrărilor și reluarea lor pe timp de zi. În acest moment, se reiau lucrările de remediere, fiind trimise utilaje de la Sibiu precum și o cisternă cu apă menajeră ce va staționa pe strada Mihai Eminescu. Reluarea furnizării va fi făcută în cel mai scurt timp posibil”, a precizat Roth.

dsc_0046

Din cauza unei avarii produsă în rețeaua de distribuție a apei pe str. Cetății din Cisnădie, ieri a fost sistată furnizarea apei pe următoarele străzi: Garofiței, Băilor, Stupului, Șipotului, Merilor, Cireșilor, Prunului, Mihai Eminescu, Țesătorilor, Vișinilor, Trandafirilor, Lungă, Dezrobirii, Argintului, Sibiului, H. Gmeiner.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*