Lucrări pe două drumuri județene importante

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu informează că, în lunile iunie și iulie, vor avea loc lucrări de reparații, întreținere și așternere asfalt pe drumurile județene DJ 106 C Sibiu – Cisnădie și DJ 106 D: intersecție cu DJ 106 A – Cisnădioara.

Astfel, pe sectorul de drum DJ 106 C – granița administrativă cu municipiul Sibiu – pod râul Seviș, în zona Cartierul Arhitecților – Cisnădie, se va lucra în zilele de 9 și 10 iunie, între orele 7.00 – 19.00, iar în zona Cartierul Arhitecților – râul Seviș se va lucra zilnic, în perioada 11 – 15 iunie, între orele 9.00 și 17.30. Pe sectorul de drum DJ 106 C – râul Seviș – orașul Cisnădie se va interveni între 18 și 26 iunie. Pe sectorul de drum DJ 106 D – intersecție cu DJ 106 A – Cisnădioara, echipele de lucru vor acționa din 25 iunie până în 4 iulie, zilnic între orele 9.00 – 17.30.

Circulație cu restricții

„Cu scuzele noastre pentru deranjamentul rutier care va fi creat și în vederea evitării blocajelor de trafic, recomandăm cetațenilor care doresc să circule înspre sau dinspre orașul Cisnădie ca pe durata acestor lucrări să folosească rutele ocolitoare DJ 106 D – Cisnădie – intersecție DN7 sau DJ 106 D – Cisnădie – Cisnădioara – intersecție cu DJ 106 A Pădurea Dumbrava. Menționăm că lucrările se vor desfășura sub trafic, cu restricții de circulație, coordonate de operatorii proprii cu sprijinul Poliției Locale Cisnădie“, transmite Monica Iliescu, purtătorul de cuvânt al SC Drumuri și Poduri SA, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat