Luni se pun în vânzare biletele pentru Sibiu Opera Festival

Biletele pentru ediția a XVI-a a proiectului Sibiu Opera Festival vor putea fi achiziţionate online începând de luni, 17 iulie. În funcţie de eveniment, preţul unui bilet este de 20 sau 30 lei. Cele 12 evenimente din proiect aduc la Sibiu un număr de peste 700 de artişti din ţară şi de peste hotare.

Ediţia a XVI-a a proiectului Sibiu Opera Festival se va desfăşura anul acesta în perioada 15 septembrie – 5 octombrie. Pe parcursul celor 21 de zile de festival sunt programate spectacole de operă, musical, operă pentru copii, recitaluri și dans contemporan. Nu lipsesc din programul acestei ediții momentele de arii din opere în spații publice – intitulate sugestiv ”Take an Opera Break” și nici concursul de canto ”Vox Artis”, ajuns anul acesta la ediția IX-a. Festivalul se va deschide cu un spectacol de dans contemporan, ”Peer Gynt”, eveniment realizat în colaborare cu Teatrul de Balet Sibiu.

Biletele se vor pune în vânzare începând de luni, 17 iulie 2017, de la ora 12 şi vor putea fi achiziţionate online de pe site-ul www.filarmonicasibiu.ro, de pe pagina de facebook fb.com/filarmonicaSibiu şi de pe portalul www.kompostor.ro.Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia, Str. Cetăţii nr.3-5) se va deschide începând de luni, 28 august, de luni până joi, între orele 12-16. În funcţie de eveniment, preţul unui bilet este de 20 sau 30 lei. Se acordă reducere de 50 % pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Sibiu Opera Festival este un eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Sibiu. Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria municipiului Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*