Maria își caută tatăl, plecat de la Turda spre Sibiu de peste 24 de ore: „Hai acasă, te rog!”

Maria își caută tatăl, plecat de la Turda spre Sibiu de peste 24 de ore: „Hai acasă, te rog!”, a scris tânăra pe Facebook, în încercarea de a afla ceva despre bărbatul dat dispărut.

Conform Antena 1, o tânără din Turda își caută disperată tatăl, care a plecat de la Turda spre Sibiu pe 1 iulie, dar nimeni nu mai știe nimic de el.

Un bărbat din Turda figurează pe lista persoanelor dispărute pe care Poliția Română le caută.

„În data de 01.07.2020, numitul Deac Ilie-Viorel a plecat de la domiciliul sau din mun. Turda inspre Sibiu, si nu a mai revenit pana la data sesizarii.

Semnalmente: 1,85 m, 80 kg, ochi caprui, par negru tuns scurt, fata ovala, 2 cicatrici in partea occipitala a capului.

Imbracaminte: camasa alba in carouri, cu maneca scurta, pantaloni tip blue jeans culoare visiniu, pantofi maro”, e descrierea de pe siteul Poliției Române.

„Hai acasă te rogggg… Nu mai vreau sa stau…fără sa pot face nimic… Fără sa știu unde ești…. 😭😭😭😭https://www.politiaromana.ro/…/persoane-di…/deac-ilie-viorel. Ajutați-ne va rog din suflet!!! Este vorba de tatăl meu!!! A dispărut în data de 01.07.2020. De la ora 14:40 nu se mai știe nimic de el. A ieșit din Sibiu și de acolo nu mai știm nimic!!! Suntem disperați!!! Dați cat mai mult share și contact la 112 sau la nr de telefon 0757238841!!!!”, a scris Maria pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*