Mariana Fritzmann a încetat din viață! Mesaje de condoleanțe de la colegii din Primăria Sibiu și Consiliul Local

Mariana Susana Fritzmann, consilier local al municipiului Sibiu, a încetat din viață. Potrivit unor surse apropiate, ea suferea de o formă de cancer. Aceleași surse anunță că înmormântarea va avea loc vineri, în satul Hamba. Dumnezeu să o odihnească!

sedinta consiliu

Consiliul Local Sibiu

Fritzmann, de profesie inginer, s-a născut pe 20 mai 1955. A fost consilier local al Sibiului încă din anul 2000, fiind președintele comisiei sociale din cadrul Consiliului Local, precum și președinte al comisiei pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, protecție socială, sportive, de agrement și tineret din cadrul Consiliului Local. Atât primarul Klaus Iohannis, cât și viceprimarul Astrid Fodor și colegii din Consiliul Local Sibiu și-au exprimat regretul și tristețea pentru pierderea unei bune colege și a unui om extraordinar.


Mesajul de condoleanțe al primarului Klaus Iohannis
Sunt profund îndurerat de pierderea unei colege bune, a unei prietene şi a unui om foarte dăruit activităţii sale şi apropiaţilor săi, Mariana Fritzmann. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească!


Mesajul de condoleanțe al viceprimarului Astrid Fodor
După o lungă şi grea suferinţă, colega şi prietena noastră Mariana Fritzmann a trecut la cele veşnice. Cu adâncă tristeţe, îmi iau rămas bun de la o colaboratoare apropiată a mea din Consiliul Local Sibiu, o prietenă bună şi un om deosebit. În aceste momente foarte dificile pentru toţi cei care am cunoscut-o şi am apreciat-o, ne aducem aminte de activitatea sa din Consiliul Local, de dăruirea cu care şi-a desfăşurat activitatea în slujba oraşului, dar şi de prietena noastră. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească!


Mesajul de condoleanțe al Consiliului Local Sibiu
Am primit cu adâncă tristeţe vestea decesului colegei şi prietenei noastre, doamna Fritzmann Mariana Susana. Am pierdut astăzi un om de o deosebită valoare şi un colaborator foarte important. Mariana Fritzmann a fost consilier local în Consiliul Local Sibiu încă din anul 2000, fiind şi preşedintele Comisiei pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, protecţie socială, sportive, de agrement şi tineret. Colega noastră a fost şi preşedintele Comisiei Sociale, în această calitate sprijinind continuu familiile sibiene aflate în dificultate. Deplângem în aceste momente pierderea unei bune colege care şi-a dedicat ultimii 14 ani activităţii de consilier al oraşului, sarcini de care s-a achitat exemplar. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*