Meciul de tenis dintre Simona Halep şi Klaus Iohannis va fi înainte de 1 mai

Simona Halep a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că meciul de tenis demonstrativ pe care îl va juca cu președintele Klaus Iohannis va avea loc înainte de 1 mai. „Cred că meciul cu președintele va fi mai devreme de 1 mai. Nu știu încă, nu s-a hotărât data. Aștept cu nerăbdare și eu să joc, dar va fi ceva deosebit, nu va fi doar un meci cu mine și cu domnul președinte. Vor fi și copii”, a dezvăluit Halep.

Simona Halep, dublul Irina Begu/Monica Niculescu, rezerva Alexandra Dulgheru și căpitanul nejucător Alina Tecșor au participat, aseară, la o conferință de presă după victoria împotriva Spaniei (3-2) și rezultatul extraordinar obținut în proba de dublu, care a consfințit calificarea în etapa următoare de Fed Cup.
„A fost un meci extraordinar, o emoție mare, mă bucur tare mult că am reușit. Irina m-a speriat un pic spunând că are crampe. Avem o echipă formidabilă, minunată, sunt mândră că fac parte din aceasta echipă. Publicul din Galați a fost extraordinar, fără el nu reușeam”, a declarat Monica Niculescu.
„Întotdeauna este o bucurie imensă să joci pentru țară și ținând cont că am jucat în fața unui public atât de mare este incredibil, nu-ți mai dai seama atunci când ești obosit. Într-adevăr, după primul set am avut crampe, dar nu a contat, pentru că mi-am dorit să aduc cât mai multe puncte pentru țara mea”, a spus Irina Begu, care a câștigat două meciuri cu doar câteva minute de pauză între ele, după ce sâmbătă a plâns la conferința de presă după înfrângerea cu Garbine Muguruza. Irina Begu a mai promis că de câte ori va juca cu echipa în Fed Cup își va picta unghiile în tricolor.
Căpitanul nejucător Alina Tecșor a precizat că și-ar dori să păstreze actuala formulă de echipă și pentru meciurile următoare. „Probabil că da, vom păstra actuala formulă. Am fost împreună și a ieșit bine. S-a dovedit încă o dată ce importanță are echipa, mai ales într-o competiție ca Fed Cup. Le mulțumesc fetelor că își demonstrează încă o dată valoarea lor și a echipei noastre pe care am format-o împreună”, a spus Tecșor.
„Sunt foarte bucuroasă și vreau să le felicit pe fete, au luptat incredibil. Ele au câștigat astăzi partida”, a spus și Simona Halep.
Perechea Irina Begu/Monica Niculescu a adus victoria echipei feminine de tenis a României în fața Spaniei, cu scorul de 3-2, ieri, pe Patinoarul „Dunărea” din Galați, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, după 5-7, 6-3, 6-2 cu cuplul Garbine Muguruza/Anabel Medina-Garrigues, în meciul decisiv. Şi şeful statului a ţinut să fie prezent ca să încurajeze reprezentativa României. „Sportul a reprezentat dintotdeauna o activitate care ne menține sănătoși, dar și competitivi. Prin prezența mea astăzi la Fed Cup, reconfirm susținerea pentru sportivii români care ne reprezintă la competițiile internaționale și îi asigur de toată admirația mea. Felicitări echipei României!”, a scris Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis şi campioana Simona Halep vor juca un meci de tenis demonstrativ în această primăvară

Preşedintele Klaus Iohannis şi campioana Simona Halep vor juca un meci de tenis demonstrativ în această primăvară

România va juca în luna aprilie în barajul pentru Grupa Mondială, cu una dintre echipele învinse în primul tur al eșalonului de elită al Fed Cup, Polonia, Australia, Italia și probabil Canada (condusă de Cehia după prima zi). Spania va lupta într-un baraj pentru menținerea în Grupa Mondială II.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*