Mulţumit de Apă-Canal

 

Implementarea proiectului „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi apă uzată din municipiul Sibiu şi  comuna Şelimbăr”, finanţat pe POS Mediu, avansează foarte bine, în opinia primarului Klaus Johannis. Lucrările pe aproximativ jumătate dintre străzile incluse în acest proiect sunt executate sau în faze avansate de execuţie, în condiţiile în care muncitorii s-au apucat de treabă la jumătatea lunii mai 2012.

 

 

Urmează Vasile Aaron

 

Potrivit edilului, lucrările de modernizare a reţelelor de apă sunt realizate în proporţie de 50 la sută. Astfel, din totalul de 43 de străzi incluse în acest proiect, lucrările au fost finalizate pe străzile Privighetorii, Agârbiciu, Dobârca, Iazului, Cindrel, Sibiel, Şoimului, Aleea Şoimului, Şureanu, Calea Poplăcii şi pe străzile E şi F din Viile Sibiului. Lucrările sunt încă în curs de desfăşurare pe strada A din Viile Sibiului, pe străzile Iezerului, Poiana, Theodor Mihaly, Rozdeşti, Oţelarilor, Octavian Goga şi zona de blocuri de pe Oţelarilor. Aceste lucrări vor fi finalizate în perioada februarie – aprilie. În primul semestru al acestui an vor intra în lucru încă opt străzi pentru modernizarea reţelei de apă, respectiv Negoveanu, Muncel, străzile B şi D din Viile Sibiului, Onceşti, Aron Pumnul şi zona Calea Cisnădiei – Plugarilor.

 

Ritm bun

 

Şi lucrările de modernizare şi extindere a reţelei de canalizare prevăzute în acest proiect pentru 44 de străzi din municipiul Sibiu sunt realizate în proporţie de 45 la sută. Acestea sunt încheiate pe străzile Bănciulescu, Mărdărescu, Mărăcineanu, Anatole France, Măgheranului, Cuptorului, Fabricii, Gheţăriei, Şerbota, Lungă, Oslo, Oslo – Ţiglarilor, Ţiglarilor, Aleea Buia şi Aleea Mihai Viteazu, iar constructorul lucrează în această perioadă la canalizare pe străzile A, E şi F din Viile Sibiului, străzile Călan, Ecaterina Varga şi Octavian Goga. Pentru următoarele şase luni sunt planificate lucrări de reabilitare şi extinderea a reţelei de canalizare pe străzile Toamnei, Vasile Cârlova şi Solidarităţii.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat