Muncitor rănit pe șantierul unei biserici

Poliţiştii sibieni cercetează împrejurările în care un muncitor a fost rănit astăzi, după ce o schelă s-a prăbuşit peste el, în timp ce era demontată, în interiorul unei biserici aflate în construcţie în comuna Şelimbăr, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

„În Şelimbăr, str. Pictor Brana, o schelă din lemn, de aproximativ 30-35 m înălţime, s-a prăbuşit în timp ce era demontată, un bărbat in vârstă de 39 de ani, sibian, angajat al unei firme de construcţii, aflat în partea superioară a schelei, fiind prins sub mai multe lemne. Acesta este conştient, va fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanţele care au dus la producerea evenimentului. Incidentul s-a petrecut in interiorul construcţiei unei biserici”, a precizat Welter.

La locul incidentului au sosit şi trei echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu care au reuşit să-l scoată pe bărbat şi l-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina. „Victima, un bărbat, aproximativ 39 de ani, a fost surprinsă sub schela de lemn în timp ce executa lucrări de construcţie în interiorul unei biserici. Victima a fost extrasă de sub grămada de lemne, conştientă cu traumatisme cranio-cerebrale deschise, facturi membre inferioare şi dureri coloană. Bărbatul a primit asistenţă medicală şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Sibiu”, potrivit Alinei Voina.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*