Naționalul sibian scumpește biletele la FITS 2018

Biletele la ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) vor fi cu 5 lei mai scumpe faţă de ediţia de anul trecut, a anunţat preşedintele festivalului, actorul Constantin Chiriac.

„Este o corecţie pe care am făcut-o. Ca să nu mai fie nicio diferenţă între biletul de pe site şi cel de la agenţie, toate biletele au crescut cu 5 lei”, a explicat Constantin Chiriac, ieri, într-o conferinţă de presă.

Constantin Chiriac

Din luna martie, biletele la spectacolele de teatru de la Sibiu vor avea acelaşi preţ, indiferent dacă vor fi cumpărate de pe site-ul Teatrului Naţional „Radu Stanca” sau de la Agenţia Teatrală. „Începând cu luna martie, am considerat important ca Teatrul Naţional Radu Stanca să treacă la un alt sistem de vânzare a biletelor. Astfel, vom lucra cu platforma entertix.ro. Facem această schimbare pentru că dorim ca biletele să se achiziţioneze direct de pe site-ul teatrului, astfel nu va mai fi nicio diferenţă de preţ între biletul cumpărat de pe site şi cel de la Agenţia Teatrală. Ţinem să facem această ofertă pentru toţi spectatorii noştri de pretutindeni, în aşa fel încât să existe egalitate de şanse pentru aceştia”, a declarat Constantin Chiriac.

Preşedintele FITS a mai spus că în acest an vor fi „spectacole năucitoare”, prezentate de mari companii din Australia, Canada şi Africa de Sud, dar şi alte spectacole din alte părţi ale lumii.

Cea de a 25-a ediţie a FITS, cea din acest an, va avea loc în perioada 8-17 iunie. O parte din spectacolele de la FITS au loc în aer liber, unde spectatorii au acces gratuit, potrivit Agerpres.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*