Pe 22 și 29 aprilie, Shopping City Sibiu reunește iubitorii sportului, în cadrul competițiilor și demonstrațiilor organizate atât pentru adulți, cât și pentru copii.

 

A doua ediție a evenimentului „Junior Sports Day”, organizat în colaborare cu Școala de Modelling „Cleopatra Popescu“, se desfășoară sâmbătă, 22 aprilie, începând cu ora 16.00. Evenimentul își propune stimularea și promovarea activităților sportive în rândul copiilor. Cluburile sportive din Sibiu participante (Terasportika, Kudokai Sibiu, Miado’s Judo Club, Forever Dance, Young Balet, Ansamblul de Dansuri Populare „Cetatea Slimnicului“) vor oferi celor prezenți demonstrații de karate, kickboxing, judo, autoapărare, dans sportiv și de societate, balet, dansuri populare, iar micile modele ale Școlii de Modeling „Cleopatra Popescu“ vor prezenta ultimele tendințe în materie de echipamente sportive pentru copii.

Concursuri atractive

În cadrul „Junior Sports Day“, Shopping City Sibiu va organiza și concursuri cu premii, constând în vouchere de cumpărături oferite de partenerii evenimentului, Just Kidding, Hervis, Decathlon și Business Café.

Cupă de taekwondo

Pe 29 aprilie, începând cu ora 15.00, în zona de cafenele și restaurante din mall, are loc Cupa de Primăvară PUMA la taekwondo, un sport de luptă modern și o metodă de autoapărare. Evenimentul este organizat împreună cu Clubul PUMA Sibiu. Accesul la această competiție sportivă dedicată adulților și copiilor este gratuit. Concursul este dedicat membrilor clubului, cu vârsta de până la 15 ani și care posedă cel puțin centura galbenă, probele competiției fiind: proba de tull (luptă imaginară cu adversari) și tehnici speciale. Proba de tull constă în efectuarea unui tull impus până la semifinale, iar din această fază se vor efectua două tulluri, unul impus și unul ales. Proba de tehnici speciale va consta în executarea unei tehnici pentru fiecare sportiv, nomo chagi în înălțime, înălțime care va fi comunicată în ziua concursului.

 

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*