O nouă rectificare bugetară la CJ Sibiu: bani pentru spitale și pentru primăriile care au asigurat cazarea și hrana personalului din centrele de asistență socială

Consiliul Județean Sibiu a aprobat în cadrul ședinței ordinare de joi, 30 aprilie, o nouă rectificare a bugetului local al județului Sibiu.

Astfel, bugetele a două spitale aflate în subordinea CJ Sibiu au fost suplimentate după cum urmează: Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a primit 2.941.000 lei, în timp ce Spitalului de Pneumoftiziologie i-au fost alocați 122.070 lei. Sumele provin din donații și sponsorizări, precum și de la bugetul de stat.

Aceste sume sunt destinate achiziționării suportului medical tehnic necesar gestionării pandemiei de coronavirus și pentru achiziția de medicamente, reactivi și material de laborator pentru pacienții COVID-19, precum și pentru servicii medicale spitalicești.

Totodată, s-a alocat suma de 965.000 lei pentru primăriile din județ care au asigurat și asigură cazare și masă pentru personalul din centrele de asistență socială, izolat la locul de muncă sau în spații de cazare asigurate de UAT-uri.

„Aceasta este cea de-a treia rectificare bugetară de la aprobarea bugetului local al județului Sibiu pe anul 2020”, a precizat Ioana Căpățînă, purtător de cuvânt al CJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*