Oamenii lui Cioloș construiesc filiala județeană Sibiu

Grupul de inițiativă județeană Sibiu al Partidului Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS) urmează să constituie grupuri de inițiativă locală la nivelul localităților în care se află persoane care și-au depus online cererea de adeziune, astfel încât în momentul alegerilor europarlamentare, formațiunea să aibă formată deja o rețea a membrilor și a simpatizanților din județ.

Dacian CIOLOȘ

PLUS a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de către Dacian Cioloș și echipa de coordonare, în cadrul unei întâlniri cu simpatizanţi şi coordonatorii regionali. Partidul a fost validat în urmă cu câteva zile, după ce timp de aproximativ nouă luni, diverși contestatari au încercat să pună piedici prin nenumărate mijloace înregistrării partidului Mişcarea România Împreună (RO+), motiv pentru care s-a lucrat la o alternativă.

„PLUS este partidul cu care vom schimba România în bine. Obiectivul nostru prioritar e să oferim ţării o alternativă“ a fost mesajul transmis de Cioloș.

„Există, din acest moment, partidul înregistrat, un vehicul cu care să începem proiectul politic de schimbare în bine a României. În teritoriu, există deja formată o rețea de Grupuri de Inițiativă
Județeană, o structură de oameni deciși să pună umărul la construirea acestei alternative politice. Membrii grupului de inițiativă județeană PLUS Sibiu fac parte din Regiunea Centru, alături de
Brașov, Alba, Mureș, Harghita și Covasna. Coordonatorii regionali sunt Oana-Maria Bogdan, Anca-Raluca Majaru, Andreea Szabo și George Cățean”, se arată într-un comunicat al echipei de comunicare PLUS Sibiu.

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*