Ofertă variată la Târgul Locurilor de Muncă

First Job School organizează în data de 18 februarie, între orele 9.00-18.00, Târgul locurilor de muncă la Hotel Ramada din Sibiu.

La eveniment vor fi prezente peste 20 de companii ce pun la dispoziția persoanelor interesate de găsirea unui loc de muncă o gamă variată de oferte, cu salarii competitive.

“Ofertele de angajare sunt din toate domeniilor de activitate, vizând atât poziții entry level, cât și top management din: IT, producție, administrativ, comerț, servicii etc. Angajatori de renume din Brașov și Sibiu caută atât muncitori necalificați, cât și specialiști în diverse domenii. Ofertele de angajare sunt atât pentru persoanele cu experiență în domeniile amintite cât și pentru absolvenți de liceu, studenți sau muncitori necalificați. De asemenea, sunt oferte pentru persoanele care doresc să lucreze în străinătate cu salarii pornind de la 1800 euro/lună, fără comision de recrutare”, anunță organizatorii evenimentului, într-un comunicat de presă.

First Job School are o experiență de peste 18 ani pe piață, a fost lider de parteneriat și beneficiar în mai multe proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă și a certificat peste 5000 de persoane în diverse meserii. De asemenea, are tradiție în organizarea târgurilor de locuri de muncă în mai multe județe, la care au participat peste 300 de companii și peste 5.000 de candidați, a precizat Edit Pinaru, coordonator zonal.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat