Permis pentru Vest


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu va organiza în perioada 25-26 aprilie, la Centrul de Formare Profesională a Adulţilor din str. Gladiolelor nr. 2-6, selecţia pentru persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă în domeniul hotelier-gastronomie în Germania. Sunt oferite un număr de 60 de posturi în meseriile: bucătar, cameristă, ospătar, ajutor de bucătar, ajutor în gastronomia de sistem (Mc Donald’s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria etc.). Sunt solicitate persoane care au calificare în meseriile solictate sau experienţă în domeniul gastronomic. Solicitanţii trebuie să deţină cunoştinţe de limba germană de bază, nivel B1/B2, pentru personalul auxiliar şi cunoştinţe extinse nivel C1/C2 pentru personalul de specialitate. Experienţa constituie un avantaj.

Doar în sezon

 

Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie 2012. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare, iar salariile pornesc de la 1.200 de euro brut pentru personalul auxiliar şi ajung până la 2.000 de euro brut pentru personalul de specialitate. Cazarea şi întreţinerea pot fi asigurate de către angajator gratuit sau se pot rezolva pe cont propriu. Persoanele interesate trebuie să se înregistreze în evidenţele AJOFM Sibiu, la camera 440, et. IV.

 

Premieră

 

Pe 27 aprilie, la Sala Transilvania, va avea loc şi prima Bursă Internaţională a Locurilor de Muncă, sub egida „Zilelor Europene ale Ocupării 2012”. Cu această ocazie, consilierii EURES din statele membre ale UE vor pune la dispoziţie locurile de muncă vacante disponibile pentru cetăţenii români. Acţiunea urmăreşte promovarea oportunităţilor de angajare oferite gratuit de AJOFM Sibiu, dar şi de reţeaua EURES tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă interesate, furnizarea de informaţii cât mai complete referitoare la condiţiile de muncă şi de viaţă în alte state europene, la drepturile de securitate socială de care beneficiază lucrătorii şi familiile acestora în statele UE şi întocmirea CV-ului Europass.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat