Peste 200 de tone de material antiderapant, folosite azi de drumarii sibieni

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, informează că la această oră nu există drumuri blocate din cauza zăpezii pe raza județului Sibiu.

Se acționează cu toate cele 63 de utilaje cu lame și material antiderapant pe toate cele 8 zone care acoperă raza județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca).

În cursul acestei zile, până la ora 17.30, s-au folosit 210 tone de material antiderapant, a declarat Monica Iliescu, purtătoarea de cuvânt al societății.

Pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș, la această oră ninge, și se acționează cu trei utilaje cu lame și material antiderapant.

„Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă, rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție. Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24). Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate”, a mai menționat Monica Iliescu.

Poliția județeană transmite că traficul rutier în județul Sibiu se desfășoară în condiții de iarnă și confirmă că nu sunt semnalate drumuri blocate din cauza ninsorii. „Recomandăm șoferilor deplasarea cu viteză redusă, mărirea distanței între autovehicule și evitarea manevrelor bruște de schimbare a direcției”, a precizat Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*