PlayOff: BC CSU Sibiu joacă astăzi meciul 4, la Târgu Mureș

Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi, de la ora 20.00, la Târgu Mureș, al patrulea meci al seriei din PlayOff cu BC Mureș. După victoria din prelungiri de acum două zile, echipa noastră conduce cu 2-1, la general.

Partida de astăzi este una extrem de importantă. O victorie ar închide seria și ar trimite echipa noastră în semifinale. În caz de eventuală victorie a adversarilor, meciul decisiv se va disputa marți, la Sibiu.

Înaintea partidei de astăzi, Dan Fleșeriu a declarat: ”meciul 4 cu Târgu Mureș mă aștept să fie la fel de greu și de intens, din punct de vedere fizic, ca și ultimul joc. Trebuie să îndreptăm câteva deficiențe în apărare și să menținem nivelul de energie la cote ridicate. Avem probleme din punct de vedere fizic și cu accidentările, dar dacă ne limităm greșelile în atac și ne concentrăm mai bine în apărare sper că vom face un joc bun. În sala din Târgu Mureș doar echipa gazda poate fi favorită, în asemenea jocuri importante, dar noi trebuie să luptăm pentru fiecare minge și să fim lucizi și concetrați pe toată durata partidei. Nu cedăm!”.

BC CSU Sibiu conduce BC Mureș cu 2-1 la general, după victoriile din meciul 1 de la Sibiu și meciul 3 de la Târgu Mureș. Meciul 4 se va disputa astăzi, de la ora 20.00, și va fi live pe Digisport4. Un eventual meci 5, deciziv, ar urma să se dispute marți, de la orele 19.00.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*