Președintele PLUS Sibiu vrea să candideze la Primărie

Liderul filialei judeţene a PLUS Sibiu, Raul Andrei Apostoiu, va candida la funcţia de primar al municipiului Sibiu.

„PLUS Sibiu şi-a desemnat echipa de candidaţi pentru Primăria Sibiu. Prin voturile membrilor şi în urma evaluării interne, am ales candidatul nostru pentru funcţia de primar al Municipiului Sibiu precum şi candidaţii pentru Consiliul Local. Raul Andrei Apostoiu are 55 de ani, este de profesie inginer şi are o experienţă antreprenorială de peste 20 de ani, administrând o companie de succes din domeniul IT. Este candidatul desemnat de PLUS şi va concura pentru a fi ales Primar al municipiului Sibiu”, se arată într-un comunicat al PLUS Sibiu.

Raul Andrei Apostoiu: “Împreună cu echipa de candidați pentru Consiliul Local, vom fi în mijlocul vostru, al sibienilor, pentru ca împreună să identificăm principalele probleme ale comunității. Cunoscând problemele reale, vom propune alegătorilor un set de obiective clare și realizabile în următorii ani de activitate la Primăria Sibiu. Doresc să atragem și să angrenăm comunitățile profesionale, ONG-urile, precum și antreprenoriatul sibian într-o echipă de experți competentă și performantă, care să ofere soluții concrete la marile probleme ale Sibiului. Pentru că orice proiect serios pentru dezvoltarea unui oraș începe și se termină cu oamenii.“

Filiala PLUS Sibiu şi-a desemnat şi candidaţii pentru posturile de consilieri municipali: Ioan Plesciuc, Diana Manta, Andreea Ionela Mihaiu, Alin Ioan Troancă, Pia Ute Prade, Florinel Cocoș, Dorin Lala, Ovidiu Balaban și Mihai Remus Trâmbițaș

„Propunerile noastre pentru Consiliul Local sunt oameni noi în politică, dar a căror implicare, competenţă şi experienţă profesională îi recomandă pentru a face parte din echipa de consilieri implicată în administrarea oraşului în următorii patru ani. De la antreprenori, ingineri, oameni cu experienţă în vânzări sau în coordonarea diferitelor proiecte, PLUS propune o echipă energică, formată din oameni diferiţi, care şi-au construit cariere solide în afara politicii, dar care au înţeles că soluţia nu e să aştepte să se schimbe ceva în administraţia locală sau centrală, ci să fie ei parte a schimbării”, se arată în comunicatul de presă.

După finalizarea negocierilor cu partenerii de la USR Sibiu, Alianţa USR PLUS va prezenta lista comună de candidaţi pentru alegerile locale din acest an.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*