Primul antrenament sub comanda lui Neagoe

Noul antrenor principal al AFC Hermannstadt, Eugen Neagoe, a susţinut primul antrenament oficial alături de echipă şi de staff.


După primele ore petrecute alături de noua echipă, Eugen Neagoe şi-a stabilit principalele priorităţi.

„Cei de la Sibiu m-au dorit foarte mult. Am stat două zile, m-am gândit foarte bine. Echipa a schimbat antrenorul fiindcă nu se află într-o situaţie confortabilă. Am luat decizia că este bine pentru mine să vin la AFC Hermannstadt. Acum este o situaţie asemănătoare cu cea pe care am întâlnit-o la Sepsi cu câţiva ani în urmă, dar până la urmă a fost în regulă. Sunt convins că şi acum lucrurile pot merge spre bine şi trebuie să meargă spre bine!

Sibiul merită să aibă echipă în Liga I. Vreau ca împreună cu fotbaliştii, staff-ul şi cei din conducere să nu dezamăgim suporterii. Mi-aş dori să jucăm cât mai repede la Sibiu, fiindcă am avea suportul cât mai mare al fanilor. Mi-aş dori să jucăm cu FCSB pe Stadionul Municipal Sibiu, dar nu depinde numai de mine sau de conducătorii noştri”, a declarat tehnicianul.

Din staff-ul condus de Neagoe mai fac parte Eugen Beza, antrenor secund, şi Florentin Rădulescu, numit antrenor cu portarii în locul lui Florin Berţa, care a rămas în club pe funcţia de delegat. În vârstă de 43 de ani, Florentin Rădulescu are o experienţă vastă ca fotbalist în primele două eşaloane din fotbalul românesc, unde a fost goalkeeperul unor echipe ca Flacăra Moreni, Petrolul Ploieşti, Rapid Bucureşti, FC Argeş, FC Vaslui şi Astra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*