Profesori, ingineri, juriști, economiști, IT-iști și cadre militare în rezervă, oameni hotărâți și competenți în domeniile lor de activitate au ales să devină membri ai PNL, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, președintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan.

Potrivit sursei citate, noii membri ai formațiunii “au venit cu gândul că România are nevoie de un partid puternic care să se opună batjocurei PSD și care să ofere, la toate nivelurile, soluții moderne, puse în aplicare de oameni dedicați și integri”.

“Au ales fără reținere PNL Sibiu. Au optat pentru PNL Sibiu pentru că se simt reprezentați de oamenii care fac politica liberală la Sibiu, convinși de faptul că valorile liberale, urmărite cu determinare și integritate, pot servi interesul public. Odată cu deschiderea organizației noastre, am strâns rândurile și cu colegii mai vechi din PNL, primari, consilieri, oameni din mediul public sau privat, seniori sau tineri. Este o onoare când oamenii ne aleg și decid să militeze împreună cu noi pentru o Românie prosperă, educată, modernă și performantă. O Românie în care să fie respectate în fiecare zi libertatea, democrația și statul de drept”, a precizat Raluca Turcan.

Aceasta a mai afirmat că îi așteaptă în continuare “pe toți cei care își doresc să facă politică în folosul cetățenilor și nu în interes personal sau al unui grup de partid”.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*