REACȚIA lui Iohannis, întrebat dacă soția sa va merge la audierile de la Parchetul General

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, că soţia sa se va prezenta la audierile de la Parchetul General.

„Bineînţeles, nu avem nimic de ascuns. Aceste speculaţii sunt total fără niciun suport”, a spus şeful statului, întrebat dacă soţia sa se va prezenta la audierile de la Parchetul General.

Pe 10 decembrie, Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, i-a anunţat pe procurorii de la Parchetul General că nu se poate prezenta la audieri, invocând motive de sănătate.

Soţia preşedintelui a fost citată la Parchetul General pentru a fi audiată într-un dosar deschis ca urmare a unui denunţ în legătură cu sumele de bani obţinute din închirierea unui imobil.

Potrivit unor reprezentanţi ai PG, avocatul primei doamne a venit la Parchetul General şi a depus documente medicale care atestă faptul soţia preşedintelui nu se poate prezenta pentru a fi audiată. Urmează ca procurorii să stabilească o altă dată pentru audierea acesteia.

Carmen Iohannis a mai fost chemată o dată la Parchetul General, în data de 15 noiembrie, însă ea le-a transmis atunci procurorilor că nu se poate prezenta la audieri, deoarece îl însoţea pe șeful statului într-o vizită în Marea Britanie, relatează Agerpres.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat