Sensuri unice şi giratorii în Vasile Aaron

Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei doreşte să fluidizeze traficul în cartierul Vasile Aaron. 

Pe site-ul oficial www.sibiu.ro a fost postat un proiect foarte important de reconfigurare a traficului, care poate fi consultat online de către sibieni, mai ales că urmează a fi supus dezbaterii publice. Planul supus dezbaterii publice prevede crearea unui sens giratoriu pe strada Semaforului, la intersecţia cu străzile Iezer şi Negoveanu. Eventualele sugestii sunt aşteptate la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, situat la parterul Primăriei.

Atenţie, şoferi!

Conform proiectului, sensurile de circulaţie în perimetrul delimitat de străzile Semaforului şi Vasile Aaron vor fi uşor modificate. Astfel, circulaţia se va desfăşura în dublu sens pe Semaforului, Vasile Aaron, Oaşa, Onceşti, Muncel şi Aleea Valea Frumoasei, pe strada Iezer – în zona pieţei agroalimentare şi un tronson al străzii Negoveanu. Pe celelate străzi se va păstra sau institui sensul unic, respectiv pe Şureanu şi Electricienilor se va circula dinspre Semaforului spre strada Vasile Aaron, iar pe Şoimului şi Iezer, în sens invers. Pe Ştefleşti se va circula doar dinspre Oaşa, cu excepţia unui scurt tronson. Pe Negoveanu se va circula dinspre Oaşa spre Muncel, iar pe tronsonul dintre strada Semaforului şi strada Muncel se va circula dinspre Semaforului.

Reparaţii în curs

Prima fază de modernizare a cartierului a început prin reabilitarea reţelelor de utilităţi. Până în prezent, s-a lucrat pe Negoveanu, Şoimului, Iezer, Şureanu, Oaşa şi Onceşti. De asemenea, lista de investiţii prevede pentru anul acesta reparaţii capitale la viaductul care leagă acest cartier de Lazaret, Guşteriţa şi Trei Stejari.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat