Solidaritate cu magistrații

Protestul de astăzi al comunității „Vă vedem din Sibiu” a fost dedicat susținerii magistraților care cer încetarea atacurilor politice la adresa justiției.

foto: Rareș Helici

Aproximativ 100 de protestatari s-au strâns, astăzi, în Piața Huet, în fața sediului PSD Sibiu, cu mesaje de solidaritate față de magistrați și mesaje extrase din rezoluția acestora.

Atunci când 900 de magistrați semnează «Rezoluţia magistraţilor români pentru apărarea statului de drept», prin care cer încetarea atacurilor politice la adresa justiției și ne cer sprijinul în blocarea acestui atac nociv la adresa independenței justiției, se cade să răspundem ieșind în stradă alături de ei. Magistrații sunt cei mai în măsură să înțeleagă și să critice modificările aduse legilor justiției. Apelul lor sună așa: «Invităm pe toţi cetăţenii României să se alăture acestei rezoluţii, în calitatea lor de purtători ai unor speranţe şi aspiraţii de însănătoşire morală a ţării şi de menţinere a ei pe coordonatele Europei civilizate». Nu cred că avem nevoie de un îndemn mai puternic decât cel de mai sus”, au scris organizatorii flashmob-ului, pe pagina de Facebook.

foto: Rareș Helici

Un comentariu

  1. cineva…un inteligent …..se mira? intreba ?uimit !!! Unde sint ROMANII ?o mina de oameni responsabili cu ce se intimpla in tara asta …..nu sint de ajuns,altii afirma ca se va face o noua Revolutie ! Fals ! manipularea din 1989 sigur nu se va mai repeta ! i-am asteptat pe americani din 48 incoace dar de facut curat trebuie sa ne facem singuri….personal sint sceptic !

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat