Surpriză la Aeroportul Internațional Sibiu

Compania aeriană Blue Air, cu sprijinul Aeroportului Internațional Sibiu și al Consiliului Județean Sibiu, a organizat ieri un eveniment pentru copiii din cadrul Asociației Elijah din Hosman.
Elementul de excepție al evenimentului a fost aeronava unică în Europa, Lisunov – Li2, care a tranzitat Sibiul în parcursul său către aerodromul Tuzla, unde are loc zilele acestea show-ul aviatic Aeromania 2017, desfășurat cu ocazia aniversării de 50 ani a aerodromului.

Acest proiect a urmărit deschiderea de noi orizonturi pentru copiii provenind din familii defavorizate, potrivit organizatorilor. La inițiativa Blue Air, un număr de 30 de copii din localitățile Hosman, Țichindeal și Nou au avut șansa de a descoperi sentimentul unic al zborului la bordul acestei aeronave, fabricată în anul 1949.

„Copiii au fost vizibil entuziasmați de activitatea aeroportuară, dar mai ales de oportunitatea de a vedea orașul Sibiu și împrejurimile de la înălțime. Zâmbetele și aplauzele la finalul călătoriei au demonstrat că această experiență a fost primită cu încântare. Pentru a marca aceste momente, Blue Air a dăruit la plecare fiecăruia dintre copii câte un avion în miniatură. Aeroportul Internațional Sibiu susține derularea și participarea tinerilor în activități variate și vine în întâmpinarea intereselor și preocupărilor diverse ale acestora”, se arată într-un comunicat al aeroportului sibian.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat