Târg Creative Buzz înainte de Paşti

Cu o săptămână înainte de Paşti, în perioada 22-24 aprilie, la Forumului German din Sibiu se va desfăşura cel mai chic festival al primăverii, târgul Creative Buzz. Expozanții au pregătit de toate: haine unicat, dulcețuri și prăjituri de casă, decorațiuni, bijuterii, jucării pentru pitici, sucuri naturale, accesorii inedite și multe alte surprize care aşteaptă să fie descoperițe.

Produsele care vor fi expuse nu se realizează în serie, de cele mai multe ori al doilea cadou/produs handmade fiind cu mult diferit față de sursa de inspiraţie. În plus, aceste cadouri sunt personalizate în funcție de gustul clientului, exprimând atât viziunea artistului, cât și dorința celui care îl comandă.

Organizatorii evenimentului ştiu, din experienţa din experiența edițiilor anterioare, că profilul clientul de handmade este următorul: femeie, până în 35 de ani, educată, sătulă de mall-uri şi care caută mai mult decât un brand, ambiţioasă să poarte altceva decât celelalte femei de pe stradă. „Un accesoriu din lemn poate merge de minune la o rochie de firmă! Un accesoriu lucrat de mână îşi spune singur povestea, are o viaţă a lui şi prin asta devine valoros… acesta este efectul handmade pe care expozanții noștri îl generează”, explică aceștia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*