TIMP DE O SĂPTĂMÂNĂ SIBIUL VA STRĂLUCI ÎN STIL BAROC!

Vrei să trăieşti o săptămână în atmosfera barocă,
Să cunoşti arta care a dat naştere celor mai frumoase şi fastuoase catedrale din lume,
Să te bucuri de eleganţa costumelor de epocă, şi de ce nu,
Să pluteşti în paşi de menuet?

 

 

Te aşteptăm în perioada 22- 27 octombrie la Sibiu, Municipiul care anul acesta a fostdeclarat oraş baroc prin proiectul  « Sibiu- Baroc Update »

În perioada 22- 25 octombrie publicul larg este invitat să ia parte la programul“ANOTIMP BAROC LA SIBIU” care are menirea de a îmbogăţi agenda culturală a Municipiului şi de a oferi o mai bună cunoaştere a perioadei Baroce în arte şi în muzică, printr-o serie de manifestări artistice educaţionale.

Expoziţii de pictură neo-baroc, de costume, seminarii, proiecţii şi evenimente muzicale vor avea loc în această perioadă în cele trei spaţii: Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei Sibiu, Liceului de Artă Sibiu şi Forumul Democrat German.

Organizat de Asociaţia Culturală Acapella şi finanţat de AFCN, programul educaţional «ANOTIMP BAROC LA SIBIU» a luat naştere din necesitatea educării localnicilor şi a turiştilor, pentru a recunoaşte şi aprecia corect valorile culturale baroce, care au adus celebritatea oraşelor-cetăţi transilvănene.

La final de săptămână, în prezenţa a numeroase personalităţi din lumea artistică, socio-culturală, diplomatică şi politică, vom redescoperi atmosfera specifică balurilor de altadată la BAL BAROC în SIBIU”,  organizat de Asociaţia Culturală Acapella şi susţinut de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu, în cadrul proiectului “O LUME POLIFONICĂ”
BAL BAROC în SIBIU” va avea loc sâmbătă 27 octombrie, de la orele 19.00, în Sala Oglinzilor a Forumului German şi timp de două ceasuri invitaţii vor fi introduşi în atmosfera epocii baroce prin mai multe momente muzicale şi de dans. Costumaţia artiştilor va fi de epocă iar invitaţii vor fi îndemnaţi să poarte şi ei măcar un accesoriu reprezentativ perioadei baroce.

Accesul în cadrul balului se va face exclusiv pe bază de invitaţie.

Sponsori: Hotel Ramada Sibiu, Samburesti, Aqua Carpatica, Macromex
Parteneri media: Magic Fm, Antena 1 Sibiu, Radio România Actualităţi, Radio România Antena Sibiului, Tribuna, Zile şi nopţi

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să mă contactaţi.

Monica VLADUTU – Relatii Publice
tel: 0737 262 112
e-mail: monica.vladutu@gmail.com

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat