Trei proiecte din județul Sibiu, semifinaliste în Campionatul de Bine

Ajuns la ediția a V-a, Campionatul de Bine, organizat de Bursa Binelui, și-a încheiat prima etapă a competiției cu un bilanț pozitiv: peste 31.000 de euro au fost atrași prin intermediul donațiilor individuale în doar două săptămâni.

68 de proiecte și inițiative sociale susținute de către 56 de organizații neguvernamentale și mulți alți oameni de bine au trecut în semifinala care se desfășoară până pe 15 ianuarie 2018.

Proiectele din Sibiu ajunse în semifinală sunt: „Abilitățile contează” (Fundația Motivation Romania), „Bătrâneți cu demnitate” (Asociația Îngrijire Acasă) și „O șansă pentru o viață” (Habitat for Humanity Romania).

Acum, fiecare proiect calificat trebuie să atragă donații în valoare de cel puțin 1.000 de lei de la 20 de donatori distincți, independent de donațiile și numărul de donatori atrași în etapa anterioară, cea a sferturilor.

La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele trei proiecte în funcție de numărul donațiilor atrase și al numărului de donatori. Premiile constau în dublarea sumei strânse pe toată perioada Campionatului, în limita a 5.000 euro pentru fiecare proiect câștigător. În cadrul celor patru ediții anterioare, donaţiile au depăşit suma de 275.000 de euro, valoarea totală a premiilor acordate câștigătorilor de către Bursa Binelui și BCR fiind de încă 60.000 euro.

Prin intermediul Campionatului de Bine, Bursa Binelui încurajează organizațiile neguvernamentale să stabilească o relaţie constantă, pe termen lung, cu publicul larg, donaţiile individuale reprezentând în acest moment instrumentul de fundraising social cu cel mai mare potenţial de creştere în România. Proiectele participante pot fi vizualizate pe BursaBinelui.ro, în secțiunea dedicată Campionatului de Bine:  https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Participanti?editionId=6&stageId=13.

Campionatul de Bine este o competiție pentru strângerea de donații adresată ONG-urilor din România, urmărind să transforme organizațiile în fundraiseri, în vederea atragerii de donații. Campionatul este găzduit, organizat și implementat de Bursa Binelui, unica platforma online de donații necomisionate, dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlătesc.ro. Bursa Binelui este singura platformă online care permite donațiile fără comisioane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat