Tursib premiază clienţii fideli

La fel ca în fiecare an, şi în 2019 Tursib organizează „Tombola client fidel!”.

La această campanie pot participa toţi clienţii Tursib care îndeplinesc în mod cumulativ următoarele criterii de eligibilitate: şi-au făcut abonamente valabile în interiorul municipiului Sibiu, pentru toată perioada 01.01.2019 – 31.12.2019, fără întrerupere.

Cel de-al doilea criteriu este completarea formularului de înscriere în concurs. Acesta poate fi obţinut de la agenţia din Calea Dumbrăvii, de la sediul Tursib de pe strada Munchen nr. 1, sau de pe site-ul www.tursib.ro. El poate fi depus personal în aceleaşi locaţii sau transmis pe mail la adresa marketing@tursib.ro. Formularele trimise prin e-mail vor fi înregistrate, iar numărul de înregistrare va fi transmis clientului înapoi prin e-mail. Perioada de colectare a formularelor este între 9 – 18 decembrie 2019.

Nu vor putea participa la această campanie clienţii care beneficiază de gratuitate sau reduceri la abonamente si nici angajaţii Tursib. Fiecare client Tursib care îndeplineşte condiţiile, se poate înscrie ca participant o singură dată.

Clienţii înscrişi în concurs vor putea câştiga, prin tragere la sorţi, diverse premii: laptop, telefoane mobile sau abonamente Tursib.

„Tragerea la sorţi se va face la sediul companiei noastre în data de 19.12.2019, iar câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic în aceeaşi zi. Festivitatea de premiere va avea loc în data de 20.12.2019, la ora 12:00, la sediul Tursib din strada Munchen nr. 1.

Vă invităm aşadar pe toţi cei care ne sunteţi clienţi fideli, să vă înscrieţi în concursul nostru şi să vă acordaţi o şansă de a câştiga premiile pe care Tursib le oferă.

Vă mulţumim tuturor pentru că utilizaţi serviciile de transport în comun oferite de compania noastră!“, se arată într-un comunicat al operatorului de transport public.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*