USR cheamă sibienii la dezbaterea publică „Noul spital județean – un proiect al comunității”

Proiectul noului spital județean Sibiu este un subiect aflat de mult timp pe agenda publică. USR Sibiu organizează dezbaterea publică „Noul spital județean – un proiect al comunității”.

Adrian Echert, președintele filialei USR Sibiu

Sibienii, reprezentanți ai administrației publice locale și membri ai patronatelor și sindicatelor, sunt invitați să participe la dezbaterea publică din data de 27 iunie, de la ora 18, la Hotel Ibis, Sala Turandot.

„Ne propunem să discutăm despre un pol de dezvoltare local și regional în sănătate – care să permită, în timp, o proiecție de viitor, astfel, se pot favoriza dezvoltări medicale diverse care să completeze serviciile medicale ale spitalului județean, prin nișe de excelență medicală, într-un model de management alternativ modern, adaptat cerințelor actuale”, a precizat Adrian Echert, președintele USR Sibiu.

Evenimentul este organizat pentru a pune față în față factori decizionali din administrația publică locală, oameni politici și cetățenii care doresc să se implice pentru dezvoltarea și viitorul municipiului Sibiu, a mai menționat sursa citată.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat