Vicepremierul Daniel Suciu: 800 de milioane de lei au fost alocate de Guvern județului Sibiu

Ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, și cel al Turismului, Bogdan Trif, s-au întâlnit astăzi cu primarii din județul Sibiu.

“800 de milioane de lei au fost alocate de Guvern județului Sibiu, bani care se transpun în proiectele pe care dumneavoastră le gestionați și le implementați în comunitățile pe care le conduceți”, a subliniat viceprim-ministrul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, astăzi, la o întâlnire cu primarii din județul Sibiu, potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului – județul Sibiu.

Ședința de lucru, la care a participat și ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a desfășurat la Prefectură, la invitația prefectului Adela Muntean, fără ca presa să fie invitată. Întrebat ulterior de ce nu a fost permis accesul jurnaliștilor la discuție, vicepremierul Suciu a răspuns că înțelege situația, fiind fost jurnalist, dar că a fost dorința primarilor.

Temele abordate de cei doi miniștri au fost Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Programul Național de Dezvoltare Locală, programele de construcții locuințe ANL și Programul Național de Cadastru și Carte Funciară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*