Victorie în meciul cu Timba

BC CSU Sibiu a învins, aseară, echipa nou promovată BC Timba Timișoara, după un meci în care galben-albaștrii au dominat clar. Partida s-a încheiat 98-70, iar următorul meci se joacă pe 2 decembrie, în deplasare la Galați.

foto: Dragoș Dumitru

Baschetbaliștii sibieni au avut ca adversară o echipă nou promovată, aflată într-o perioadă delicată, dar care nu a depus armele. Deși BC CSU Sibiu era considerată favorită, jucătorii BC Timba Timișoara au reușit să țină aproape în prima parte a partidei, primul sfert încheindu-se 21-17. „Studenții” însă nu le-au dat prea multe șanse oaspeților, astfel că la pauză intrau la vestiare cu un avantaj de 7 puncte. În partea a doua a meciului, BC CSU Sibiu a jucat cu mai multă hotărâre, iar înaintea sfertului decisiv a reușit să mărească diferența la 22 de puncte, scor 72-50. Ultimul sfert a fost la dispoziția echipei sibiene, astfel că doar 2 puncte au lipsit pentru ca BC CSU Sibiu să atingă borna de 100 de puncte, iar meciul s-a încheiat 98-70.

 

”Am avut un meci mai greu de cât ne-am așteptat, în prima parte a partidei. Am intrat prea relaxați. Știam că de la Timba lipsesc jucători importanți, dar ei au venit să își vândă scump pielea. Deși le-am explicat jucătorilor noștri că e pericol dacă intrăm așa, ei tot nu s-au putut motiva. De alergat în apărare am alergat, dar nu am făcut fazele până la sfârșit și de aceea am luat atât de multe puncte.  Mă bucur că în sfertul 3 au înțeles și au jucat bine, ne-am dus la 20 de puncte, iar de acolo totul  a fost simplu. Să vedem ce va urma după pauza competițională, pentru că va trebui să jucăm și mai bine cu Galațiul și Craiova, următoarele două meciuri”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu, Dan Fleșeriu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Tyler Laser 18p, Marcel Davis și Wilhelm Brosser câte 15p, Chris Cooper 14p, Lawrence Kinnard 13p, Monyea Pratt și Mirel Dragose câte 4p, Andrei Petică 5p, Dragoș Gheorghe 2p.

Pentru echipe urmează o perioada de pauză competițională, urmând ca BC CSU Sibiu să dispute următorul meci pe 2 decembrie, în deplasare la Pheonix Galați.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*