Victorie la Oradea pentru CSU Sibiu! Urmează partida cu Craiova

BC CSU Sibiu a câștigat categoric partida din deplasare de la Oradea, de pe terenul campioanei, scor 83-69, și revine la Sibiu, unde, peste o săptămână, va primi vizita celor de la SCM Craiova.

Baschetbaliștii sibieni au făcut un meci bun, aseară, la Oradea. Au început cu multă încredere în ei și au reușit să își domine adversarii încă din primul sfert. Galben-albaștrii au profitat de absențele din lotul orădenilor și și-au demonstrat forța ca echipă, pe tot parcursul meciului. CSU Sibiu a condus chiar și la 15 puncte și, deși sfertul al treilea a început ezitant pentru echipa noastră, sportivii sibieni și-au revenit rapid și și-au trecut în cont a 13-a victorie din acest sezon, continuând pe primul loc în ierarhia Ligii Naționale de Baschet Masculin.

”A fost un meci în care, indiferent de jocul prestat, rezultatul a contat. Chiar dacă de la ei au lipsit jucători importanți, sunt o echipă valoroasă și periculoasă, iar băieții noștri au trebuit să fie concentrați pe toată durata jocului. O victorie importantă, care trebuie să ne dea energia să creștem și să jucăm bine. Urmează un meci la fel de important și trebuie să dăm maximul nostru pentru a repeta rezultatul”, spune Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Randal Falker 23p, Isaiah Philmore 17p, Justas Tamulis 13p, Lucas Tohătan 12p, Kevin Hardy 11p, Chris Cooper 5p, Monyea Pratt 2p.

După partida de la Oradea, BC CSU Sibiu va primi vizita celor de la SCM Craiova, sâmbăta viitoare, de la ora 18.00. Biletele se pot achiziționa online începând de azi. Tichetele rămase disponibile se vor comercializa la Sala Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat