Suporterii sibieni: “VOINTA” nu face blaturi!!!

 

Asociaţia “Liga Suporterilor Sibieni” doreşte să ia atitudine faţă de articolele apărute în ultima perioadă în presa locală şi naţională, articole care au adus grave prejudicii de imagine echipei Voinţa Sibiu, prin asocierea numelor jucătorilor, antrenorilor, foşti sau actuali, cu scandalul blaturilor.

Pentru toţi cei care au fost alături de echipă încă din Liga a IV-a şi au susţinut echipa necondiţionat atât la meciurile de acasă cât şi în deplasare, este foarte clar că aceste informaţii sunt neadevarate. Poziţia noastră este fermă în favoarea jucătorilor şi antrenorilor noştri pe care i-am cunoscut îndeaproape şi care ne-au confirmat o dată în plus onestitatea şi devotamentul lor pentru aceste culori în sezoanele trecute.

 

Totodată dorim să ne reafirmăm sprijinul necondiţionat pentru echipă în aceste momente delicate pe care le traversează şi facem apel către toţi iubitorii fotbalului sibian să fie prezenţi în număr cât mai mare la stadion pentru a le dovedi jucătorilor, stafului tehnic că le suntem alături. Împreună suntem puternici!

 

Asociaţia “Liga Suporterilor Sibieni”

 

 

_____________________________________

 

 

Asociaţia „Liga Suporterilor Sibieni” a luat fiinţă în luna ianuarie 2012 cu scopul principal de a susţine şi încuraja echipa de fotbal CSU Voinţa Sibiu şi de a crea o atmosferă plăcută la partidele de acasă şi din deplasare ale formaţiei din oraşul de pe Cibin. Obiectivele asociaţiei urmăresc, de asemenea, promovarea activităţilor sportive din municipiul Sibiu şi implicarea în acţiuni sociale din comunitatea locală.

 

„Liga Suporterilor Sibieni” (LSS) este o asociaţie non-profit, apolitică şi independentă ce vizează activităţi ce implică suporterii echipei Voinţa Sibiu. Poate fi membru al asociaţiei orice fan/suporter al Voinţei, din galerie ori de la tribune, din ţară sau din străinătate, precum şi orice persoană care se identifică sau doreşte să sprijine acţiunile întreprinse de LSS.

 

Contact:

Preşedintele Asociaţiei “Liga Suporterilor Sibieni” – Silviu Ungurean, tel. 0729 907 280
Adresa de e-mail: ligasuporterilorsibieni@yahoo.com 
Facebook: http://www.facebook.com/ligasuporterilorsibieni

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat