Curse WizzAir Sibiu-Dortmund, de la 109 lei

A doua nouă rută introdusă de companie la Sibiu în 2014 a aterizat oficial la Sibiu de la Dortmund, pentru prima dată duminică, 26 octombrie, orele 11:25, având un număr de 144 pasageri la bord şi operând spre Dortmund cu maxim de capacitate, respectiv 180 pasageri, la revenire.

DSC_0682Prețul porneşte de la 109 lei, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse şi un bagaj de mână mic, fără a include serviciile adiţionale.
Biletele pentru zborul Sibiu – Dortmund pot fi rezervate pe wizzair.com.

Până pe 28 martie 2015, aeronavele WizzAir vor pleca spre Dortmund în fiecare miercuri și duminică, de la orele 11.55, cu sosire la 13.15 ora locală, iar cursele de întoarcere vor fi de la ora locală 8.10, cu sosirea în Sibiu la 11.25.

În această dimineață, reprezentanții WizzAir, conducerea Aeroportului Internațional Sibiu și cea a Consiliului Județean au întâmpinat aeronava la ora programată de sosire, în mod tradițional, alături de pasagerii sibieni care plecat spre Dormund. Și de această dată au sosit 134 de pasageri și s-au îmbarcat spre Germania 171.

„Este a doua cursă Wizz Air cu plecare din Sibiu, un factor în plus pentru dezvoltarea economică și turistică a județului. De asemenea, venim în sprijinul comunității din județul nostru și din întreg sudul Transilvaniei”, a apreciat Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu.

DSC_0704După Londra, Dortmund este a doua destinație europeană unde sibienii pot călători accesibil cu Wizz Air. “Dacă luăm în considerare legăturile istorice și culturale dintre Sibiu și Germania, noi, cei de la Wizz Air, suntem încrezători că acest zbor va fi foarte popular în rândul pasagerilor și va oferi noi oportunități de călătorie”, a apreciat Denise Filip, ambasadorul companiei aeriene low-cost..

Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu, a salutat demersurile de dezvoltare ale operaţiunilor companiei Wizz Air la Sibiu, în răspuns la cerinţele exprimate de membrii comunităţii deservite de Aeroportul Internaţional Sibiu. “Reprezintă nu doar o nouă destinaţie atractivă adăugată pe harta legăturilor aeriene de la Sibiu, dar deschide noi oportunităţi de schimburi comerciale şi de turism între regiunea noastră şi Europa”, este de părere Gîrdea.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 54 aeronave Airbus A320 şi oferă peste 340 de rute de la 18 baze, asigurând legătura între 104 de destinaţii din 36 de ţări. În cadrul Wizz Air, o echipă de peste 2.200 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi preţuri tarifare foarte scăzute, făcând din Wizz Air alegerea a peste 13.9 milioane de pasageri în anul financiar încheiat la 31 martie 2014.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat