Zi perfectă la Huet.Urban

 Huet Urban

Huet.Urban Spring Brunch, primul eveniment din seria Huet.Urban, a scos din casă peste 1000 de sibieni dornici să își petreacă o zi liniștită la umbra copacilor din Piața Huet.
Ediția de vară Huet.Urban Summer Brunch va avea loc în weekendul 8-9 august.

Peste 1000 de sibieni dornici de o duminică liniștită au petrecut câteva ore minunate în Piața Huet, la ediția de primăvară a brunch-ului organizat de Fundația Heritas. Obișnuita parcare a fost înlocuită de baloți de fân, mese, scaune și paleți transformați în fotolii. Totul pentru un imens picnic savurat din plin de cei ce au dorit să guste din bunătățurile tradiționale produse în satele din apropierea Sibiului. Pachetele de picnic au fost pregătite de Asociația My Transylvania și restaurantul Jules și au conținut delicatese produse pe Valea Hârtibaciului, în zona Podișului Târnavelor deserturile fiind specialități din zona Avrigului.
Copiii s-au distrat de minune la atelierele hand-made organizate de Fundația Heritas, Star Kids Center și Diana Ribana. S-a desenat, s-a pictat, s-au construit magneți transformați în amintiri de la ediția de primăvară a Huet.Urban și s-a împrăștiat multă bună dispoziție. Trei trupe extrem de plăcute și potrivite atmosferei relaxate a festivalului au întregit o zi perfectă. Micuța scenă improvizată i-a primit la orele amiezii pe tinereii ce formează trupa Ad-Hoc, un grup inimos, îndrăgostit de muzică. Ceva mai târziu, înainte de căderea serii, Sibiul i-a trimis pe scenă pe The Noise iar Clujul pe Lights Out, două trupe din noul val al muzicii indie, ce promit să dezvolte acest gen muzical ce începe să fie din ce în ce mai îndrăgit. Seara ediției de primăvară a Festivalului Huet.Urban s-a încheiat cu proiecția unui film documentar despre orașul Sibiu pus la dispoziția evenimentului de Studioul Astra Film.Huet Urban 2
În anul 2015, pentru prima dată, Festivalul Huet.Urban se prezintă publicului în două ediții diferite, în zone diferite ale Pieței Huet. Ediția de primăvară va fi urmată de un eveniment asemănător, ce va avea loc în luna august. Huet.Urban Summer Brunch va avea loc în weekendul 8-9 august, în aceeași minunată Piață Huet, în spațiul din curtea Colegiului Național Samuel von Brukenthal și în zonele adiacente. Pe scena festivalului vor concerta Lipicioșii și We Singing Colors iar pe lângă evenimente consacrate în cadrul festivalului vor avea loc ateliere urbane precum și recitaluri de poezie.

Huet.Urban este un eveniment organizat de Fundația Heritas și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.
Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Continental, Ambient, Metropolis și Pallex.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*