În 2012, Sibiul a fost inclus în premieră pe lista celor patru oraşe care vor găzdui unul dintre cele mai importante evenimente BCR Tenis Partener, circuitul naţional de tenis dedicat amatorilor. Primul turneu Platinum de la Sibiu a început ieri şi se va încheia duminică.

 

După ce, în lunile mai şi iunie, au avut loc la Mamaia şi Timisoara primele astfel de turnee, TC Pamira din Sibiu îi aşteaptă pe sibieni, în perioada 26-29 iulie, la cel de-al treilea turneu de „Mare Şlem” dedicat amatorilor, Cupa Ciuc Premium. Deşi competiţia se adresează membrilor BCR Tenis Partener din întreaga ţară (peste 7.000 în acest moment), organizatorii invită toţi sibienii să descopere frumuseţea tenisului.

172 de locuri

 

Primul turneu Platinum de la Sibiu, Cupa Ciuc Premium, care a debutat ieri la baza sportivă TC Pamira, a fost un succes încă din faza inscrierilor. Toate locurile de pe tablourile de joc au fost ocupate.  Turneul include tablouri de simplu de nivelurile 5 (32 de locuri), 6 (48), 7 (48), 8 (16), şi 9 (8), dar şi unul de dublu 7 (12 poziţii), ajungându-se astfel la un total de 172 de locuri. Noutatea absolută pentru un turneu Platinum constă în includerea unui tablou de nivelul 5, exclusiv feminin, menţionează organizatorii. Turneul de la Sibiu este al treilea din seria celor patru Platinum-uri organizate pentru al treilea an consecutiv în cadrul circuitului naţional BCR Tenis Partener.

 

BCR Tenis Partener

 

BCR Tenis Partener este comunitatea tuturor amatorilor de tenis, adresându-se oricărui pasionat cu vârsta peste 11 ani, indiferent de nivelul de joc sau de sex. „BCR Tenis Partener înseamnă: noi parteneri de joc, partide cu miză, turnee, clasamente, reduceri la închirierea terenurilor de tenis şi la echipamentul sportiv, alte beneficii din partea sponsorilor şi a partenerilor proiectului. Toate facilităţile oferite sunt susţinute de o complexă platformă online, www.bcrtenispartener.ro, similară aceleia a circuitului ATP”, arată organizatorii, într-un comunicat de presă. BCR Tenis Partener 2012 se desfăşoară sub deviza „Tenis pentru toţi” şi include peste 250 de turnee organizate în peste 110 cluburi de tenis din peste 60 de oraşe. Anul trecut, cele 200 de turnee din 53 de oraşe au strâns 6.500 de spectator.

 

8.000

de pasionaţi de tenis înscrişi în BCR Tenis Partener şi-au propus organizatorii

 

Programul competiţiei

 

Vineri, 27 iulie

8:30-23:00 Meciuri din cadrul BCR Tenis Partener

17:00-18:00 Wilson Fun Zone – jocuri distractive şi testarea pe teren a celor mai noi echipamente sportive, cu participarea tuturor celor prezenţi

21:00-24:00 Ciuc Radler Party: Concurs de darts, muzică şi distracţie. Eveniment organizat pe

terasa Clubului Pamira

 

Sâmbătă, 28 iulie

8:30-23:00 Meciuri din cadrul BCR Tenis Partener

10:00-12:00 Turneu de fotbal pe teren redus, cu participarea jucătorilor de la Platinum care se înscriu la punctul de înregistrare până vineri, la orele 19:00

 

Duminică, 29 iulie

 

10:00-14:00 Competiţie BCR Tenis10, pentru copii cu vârste până în 10 ani, care se întrec pe trei

niveluri de joc: Roşu, Portocaliu şi Verde

8:00-18:00 Semifinalele şi finalele BCR Tenis Partener

 

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*