Abandon. Perechea Cornea/Albot părăsește ATP 250 – Estoril Open

Vești proaste din Portugalia. Perechea Vlad Victor Cornea/Radu Albot a părăsit fără joc, astăzi, ATP 250 – Estoril Open.

foto: facebook/estoril open

Perechea formată din sibianul Vlad Victor Cornea (locul 95 ATP la dublu) și moldoveanul Radu Albot (loc 106 ATP la simplu) a abandonat în sferturile de finală, cel mai probabil din cauza unor probleme medicale. În aceste condiții, adversarii de azi, favoriții numărul 4 ai competiției – Sander Gille/Joran Vliegen (Belgia), s-au calificat în semifinalele competiției.

sursa: atptour.com

Tenismenul sibian pregătit de Marius Vecerdea s-a aflat la a treia sa participare la un turneu din circuitul ATP Tour, după cele din 2016 (București) și 2018 (Munchen), ambele soldate cu înfrângeri în primul joc. La ATP 250 – Estoril Open, turneu cu premii totale în valoare de 562.815 euro, a făcut pereche cu moldoveanul Radu Albot, finalist în 2014 la Sibiu Open.

Vlad Victor Cornea este singurul jucător de tenis care reprezintă în acest moment România la nivelul turneelor ATP (masculin) din circuitul ATP Tour.

Marți, perechea Cornea/Albot trecuse în primul tur de Nicolas Barrientos (Columbia)/Ariel Behar (Uruguay), scor 7-5, 4-6, 10-7. Pentru calificarea în sferturile de finală, cei doi vor intra în posesia unui cec de 5.220 euro și a 45 de puncte ATP.

Vom reveni cu amănunte

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*