UPDATE. FOTO. Accident rutier în Șeica Mare, după ce o mașină a intrat într-o coliziune cu un camion

Un accident în urma căruia un șofer a fost rănit a avut loc în urmă cu câteva momente în Șeica Mare. Un autoturism și un camion au intrat în coliziune.

FOTO: IPJ Sibiu

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 14 Sibiu-Mediaș, în zona localității Șeica Mare, județul Sibiu, s-a produs o coliziune între un autoturism și un autocamion, soldată cu rănirea șoferului autoturismului, ce este evaluat medical.

UPDATE

Din primele cercetări ale polițiștilor s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă laterală, un bărbat în vârstă de 77 de ani, din Axente Sever, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu capul tractor al unui TIR condus pe direcția Mediaș – Sibiu de către un sibian în vârstă de 23 de ani.

Șoferul autoturismului este inconștient, preluat de echipajele medicale și transportat la spital.

La rândul ei, SAJ anunță că a trimis un echipaj de tip C la accident. Echipajele au găsit un bărbat de 77 de ani încarcerat, inconștient, în comă.

După ce a fost descarcerat de către echipajul ISU, bărbatul, care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis și politraumatisme multiple, a fost intubat și transportat la UPU Sibiu de către echipajul SAJ, sub monitorizare continuă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ și se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*