ALDE îi invită pe sibieni la vot (P.E.)

Pe 26 mai, votați ALDE pentru Parlamentul European! Poziția 6 pe buletinul de vot!

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îi îndeamnă pe români să iasă la vot și să aleagă ALDE:

„Dragi români, pe 26 mai vom merge la vot pentru a-i alege pe cei care ne vor reprezenta în Parlamentul European. Cred cu tărie în Uniunea Europeană. Cred într-o uniune puternică ce își poate apăra și ajuta membrii de azi și de mâine. Cred într-o Uniune în care ne putem păstra independența, obiceiurile, cultura, istoria și tradițiile. Cred într-o Uniune care să nu lase pe nimeni în urmă, care să aibă o singură viteză, respect și oportunități egale pentru fiecare stat membru. Asta este Europa pentru care luptăm! Asta este Europa pe care trebuie să o lăsăm copiilor noștri! Pe 26 mai votează ALDE! Pentru o Europă care să respecte România! Pentru o Românie egală cu celelalte țări ale Europei”

„ALDE va milita pentru protecția familiei și stimularea creșterii demografice ca o garanție pentru prezentul și viitorul Uniunii Europene. Fiecare stat al Uniunii, și toți împreună, trebuie să găsim soluția de a încuraja tinerele familii. ALDE va lupta pentru oportunități egale pentru fiecare cetățean. Pe 26 mai votează ALDE! Pentru o Românie respectată într-o Europă unită!”


Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), Cod unic de identificare al mandatarului financiar 41190002.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*