Alpha Q își lansează al treilea videoclip

Trupa sibiană de alternative multi metal Alpha Q promite o seară plină de energie și distracție cu ocazia lansării noului său single și videoclip intitulat „One Day Maybe”.

Piesa este cel de-al treilea single din repertoriul trupei, după „Circles” și „Blind” lansate anul trecut.

Waqas Ahmed

Concertul va avea loc sâmbătă, 17 martie, începând cu ora 21.00, în Troubadour Club.

O trupă care înțelege importanța echilibrului și a angajamentului, Alpha Q este o trupă de metal care încearcă să se distanțeze de generalizarea subgenurilor din muzica metal. Considerând că toate subgenurile din metal sunt de fapt, perfecte unele pentru celelalte, trupa creează propriul ei amestec. Trupa datorează sound-ul versatil gusturilor muzicale la fel de versatile ale membrilor săi, care nu se limitează la nici un subgen specific al rock-ului sau metal-ului.

Așa că, dacă sunteți în căutarea unor riff-uri heavy de chitară, a unui sound energic și puternic de tobe, dacă vreți să auziți solo-uri de chitară explozive sau linii vocale, care pur și simplu nu vă vor mai părăsi mintea pentru o lungă perioadă de timp, Alpha Q are toate bazele acoperite.

Alpha Q sunt Mira Botocan, Waqas Ahmed, Mădălin Muntean, Zsolt Stefan și Daniel Perganczi, o gașcă de oameni care iubesc muzică și mai ales muzica pe care o fac împreună.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*