Altă firmă, aceiași clienți

Sediul PSD Sibiu de pe strada Tribunei va deveni farmacie.

Surse politice au declarat, pentru Mesagerul de Sibiu, că social-democrații au ajuns la o înțelegere cu lanțul de farmacii Catena pentru închirierea spațiului de pe strada Tribunei nr. 1.

În aceste zile, sediul organizației municipale PSD Sibiu este în plin șantier. După o renovare generală la interior, muncitorii au început astăzi înlocuirea tâmplăriei exterioare. Potrivit datelor publice de pe site-ul Primăriei Sibiu, organizația municipală PSD Sibiu a obținut o autorizație de construire pe 19 decembrie, anul trecut, prin Pavel Bichicean, secretarul executiv al partidului. Documentul, valabil timp de 12 luni, autorizează executarea de lucrări de înlocuire a vitrinelor (ferestrelor), a ușilor la exterior cu tâmplărie din lemn, încastrare ușă pe interior, zugrăveli interioare și schimbarea destinației pentru activități comerciale (farmacie), cu respectarea avizului Direcției Județene pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Național Sibiu. Valoarea inițial declarată a lucrărilor este de 5.000 de lei.

Decizia de a valorifica spațiul de la parterul clădirii de lângă Parcul Astra a fost anunțată în mai 2017, după ce Bogdan Trif a preluat interimar conducerea organizației județene PSD Sibiu. „Sediul nostru, atât cel al colegilor de la «municipiu», cât şi al celor de la «judeţ», va fi pe strada Samuel von Brukenthal nr. 2-4. Vechiul sediu al organizaţiei municipale va fi dat spre închiriere, fondurile astfel strânse fiind folosite pentru finanţarea activităţilor noastre, iar o parte semnificativă, pe care o vom stabili de comun acord, va fi donată pentru diferite cauze sociale”, spunea Horațiu Marin, președintele interimar al organizației municipale PSD Sibiu la acel moment.

Pe o rază de câțiva metri de viitoarea farmacie Catena se mai află Farmacia 24 și o farmacie a grupului Polisano.


Mihai COLIBABA

2 Comments

  1. Power tends to corrupt says:

    So many things that Sibiu actually needs –
    another chemist in the city centre is not one of them.

  2. Florin says:

    Chiar era nevoie de o farmacie langa farmacia 24!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*